Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g571g600kcal45.7g80g11.4g57.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 21g186kcal0g0g21.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g30g117kcal9.9g0g8.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7.5g1.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g1809kcal111.2g160.2g82g114.2g
Valittu annoskoko630g904kcal55.6g80.1g41g57.1g
Annoskoko puolitettuna315g452kcal27.8g40.1g20.5g28.6g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164308