Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 93g502kcal0.8g0.7g56g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Sokeri 48g194kcal0g47.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g125kcal3.7g25.5g0.4g1.3g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g105g366kcal14.6g58.6g7.2g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Mustikka pirkka 200 g149g49kcal1.5g9.6g1.5g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g149g127kcal4.6g6.9g9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g5.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g2897kcal60.8g311.2g156.6g2.6g
Valittu annoskoko630g1449kcal30.4g155.6g78.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna315g724kcal15.2g77.8g39.2g0.7g
Arvot/100g100g230kcal4.8g24.7g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618