Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 155g221kcal19.4g0.5g15.9g0g
Perunajauhot,rainbow141g456kcal0.1g114g0.1g2g
Sokeri 120g486kcal0g119.5g0g0g
Leivinjauhe 3.5g6.2kcal0.2g1.3g0g0g
Mansikka 83g39kcal0.4g7g0.2g1.6g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g41g161kcal0g40.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.2g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 83g34kcal0.8g3.4g0.7g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g2806kcal41.8g572.6g33.8g13.4g
Valittu annoskoko630g1403kcal20.9g286.3g16.9g6.7g
Annoskoko puolitettuna315g701kcal10.5g143.2g8.5g3.4g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.4g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126386