Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g263g1444kcal2.6g2.6g157.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 175g578kcal3.5g5.3g61.3g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten158g520kcal37g70.9g33.1g17.3g
Canderel makeutusjauhe35g134kcal1g32.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g5351kcal88.2g222.8g503.8g34.6g
Valittu annoskoko630g2676kcal44.1g111.4g251.9g17.3g
Annoskoko puolitettuna315g1338kcal22.1g55.7g126g8.7g
Arvot/100g100g425kcal7g17.7g40g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655