Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g29g160kcal0g0g17.5g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g88g442kcal7.2g50.8g22.8g3.9g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g204g133kcal22.5g8.6g0.6g0g
Sokeri 18g71kcal0g17.5g0g0g
Liivate 5.8g20kcal5g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g23g10kcal0.1g2.3g0g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g117g648kcal9.5g60.7g40.8g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g146g277kcal6.6g23.3g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g3521kcal101.8g326.4g198.4g7.8g
Valittu annoskoko630g1761kcal50.9g163.2g99.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna315g880kcal25.5g81.6g49.6g2g
Arvot/100g100g280kcal8.1g25.9g15.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234892