Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 192g273kcal24g0.6g19.6g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 52g31kcal5.1g1.6g0.2g0g
Emmental juustoraaste, lidl232g855kcal67.4g0g65g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g93g557kcal19.5g6.1g50.2g0g
Leivinjauhe 17g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g17g5.6kcal0g0g0g13.9g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)26g67kcal4.3g8.9g1.6g7.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g3638kcal242.4g47.6g273.2g43.6g
Valittu annoskoko630g1819kcal121.2g23.8g136.6g21.8g
Annoskoko puolitettuna315g910kcal60.6g11.9g68.3g10.9g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.8g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236488