Mangojuustokakku

Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.

Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.

Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.

Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.

Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.

Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.

Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.

Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Suski123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mangoviipaleet (säilyke) (Pirkka), annos 425g201g187kcal2g44.2g2g2g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g22g6.5kcal0.2g2.4g0g0.7g
Viola mango tuorejuusto (Valio), annos 200g175g506kcal11.2g18.8g43.6g0.3g
Liivatelehti, gelatiini6.1g21kcal5.2g0g0g0g
Valkuainen (100g)22g9kcal2.1g0.3g0g0g
Sokeri74g301kcal0g74.1g0g0g
Keksi, kaurakeksi 109g494kcal6.8g65.6g21.7g3.7g
Voi 22g158kcal0.3g0.1g17.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g3365kcal55.6g411g170g13.4g
Valittu annoskoko630g1683kcal27.8g205.5g85g6.7g
Annoskoko puolitettuna315g841kcal13.9g102.8g42.5g3.4g
Arvot/100g100g267kcal4.4g32.6g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304891