Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g215g181kcal2.4g39.4g0.9g3.9g
Canderel makeutusjauhe90g344kcal2.6g83.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 49g70kcal6.2g0.1g5.1g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 2.7g19kcal0g0g2.2g0g
Margariini, flora kevyt 40 45g169kcal0.1g2.4g17.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.5g18kcal0g4.4g0g0g
Leivinjauhe 4.5g7.9kcal0.2g1.7g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g45g31kcal0.9g1.5g2.3g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 175g600kcal17.8g122.3g2.1g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g2879kcal60.4g510.4g61g20.6g
Valittu annoskoko630g1440kcal30.2g255.2g30.5g10.3g
Annoskoko puolitettuna315g720kcal15.1g127.6g15.3g5.2g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.5g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917