Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 270g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 23g17kcal3g0.2g0.1g1.6g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 11g96kcal0g0g10.8g0g
Kaurahiutale 36g135kcal5.2g20.5g2.6g3.6g
Pellavansiemenrouhe,Risetti29g144kcal7.2g9.6g8.3g8.2g
Mantelilastu (A la meira)23g135kcal5.4g1.5g12.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 234g804kcal23.9g164g2.8g8.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g2661kcal89.4g391.6g73.6g43.2g
Valittu annoskoko630g1331kcal44.7g195.8g36.8g21.6g
Annoskoko puolitettuna315g665kcal22.4g97.9g18.4g10.8g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291640