Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 188g45kcal3.4g4.1g0.6g4.3g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g94g94kcal17.8g0g2.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g36g101kcal6.8g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g479kcal56g8.2g21.2g8.6g
Valittu annoskoko630g240kcal28g4.1g10.6g4.3g
Annoskoko puolitettuna315g120kcal14g2.1g5.3g2.2g
Arvot/100g100g38kcal4.4g0.7g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122852