Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)60g192kcal11.4g9g12g0g
Kookosrasva (Cocos)300g2670kcal0g0g300g0g
Vispikerma, Milbona100g360kcal2g2.7g38g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g40g263kcal10.4g4.4g23.6g0.8g
Murot, Rice Crispies20g76kcal1.2g17.4g0.2g0.2g
Makeutusjauhe, Rainbow10g40kcal0.2g9.7g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly100g143kcal15g9g5.5g55g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g7487kcal80.4g104.4g758.6g112g
Valittu annoskoko630g3744kcal40.2g52.2g379.3g56g
Annoskoko puolitettuna315g1872kcal20.1g26.1g189.7g28g
Arvot/100g100g594kcal6.4g8.3g60.2g8.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195868