Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 250g70kcal2.7g10.8g0.5g5.1g
Sianliha keskiarvo 188g410kcal34.3g0g30.6g0g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Rypsiöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Paprika punainen 53g16kcal0.5g2.4g0.2g1g
Paprikajauhe 3.8g12kcal0.6g0.7g0.5g1.4g
Smetana, rasvaa n. 40 % 94g366kcal2g2.1g39.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g1885kcal81.2g35.4g156g16.2g
Valittu annoskoko630g943kcal40.6g17.7g78g8.1g
Annoskoko puolitettuna315g471kcal20.3g8.9g39g4.1g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241824