Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g201g1205kcal48.2g13.3g108.4g0g
Voi 50g364kcal0.6g0.2g40.8g0g
Liivatelehti, gelatiini151g526kcal128.9g0g0.2g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g100g341kcal3g3g35.1g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g100g256kcal5.9g3.2g24g0g
Sitruunamehu, laimentamaton23g4.7kcal0.1g0.4g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 5g20kcal0.2g4.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g5434kcal373.8g50g417g0g
Valittu annoskoko630g2717kcal186.9g25g208.5g0g
Annoskoko puolitettuna315g1359kcal93.5g12.5g104.3g0g
Arvot/100g100g431kcal29.7g4g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678