Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g175g219kcal36.8g0g7.9g0g
Pekoni (Dulano)41g105kcal7.3g1.3g7.8g0g
Oliiviöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Porkkana 44g14kcal0.3g2.4g0.1g1.1g
Palsternakka 117g74kcal0.6g13.8g0.5g5.3g
Selleri, annos 50g44g6.1kcal0.4g1.3g0g0g
Paprika punainen 15g4.3kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Vesi146g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 44g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g974kcal92g43.2g44.6g14.8g
Valittu annoskoko630g487kcal46g21.6g22.3g7.4g
Annoskoko puolitettuna315g244kcal23g10.8g11.2g3.7g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067