Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 44g31kcal0.8g6.3g0.1g0.5g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g105g137kcal21g0g6.3g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g109g273kcal20.8g0g24.1g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä88g60kcal2.7g10.5g0.6g2.6g
Vesi, vesijohtovesi 284g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g1001kcal90.6g33.6g62.2g6.2g
Valittu annoskoko630g501kcal45.3g16.8g31.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna315g250kcal22.7g8.4g15.6g1.6g
Arvot/100g100g80kcal7.2g2.7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274049