Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 96g679kcal0.7g0.4g76.5g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g96g468kcal3.4g58.3g23.9g0g
Kananmuna kuoreton 100g143kcal12.5g0.3g10.3g0g
Sokeri 100g407kcal0g100g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 135g462kcal13.7g94.3g1.6g4.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Leivinjauhe 1.8g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 91g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer7.3g24kcal1.7g0.8g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g4402kcal64.2g516.8g227.6g9.4g
Valittu annoskoko630g2201kcal32.1g258.4g113.8g4.7g
Annoskoko puolitettuna315g1101kcal16.1g129.2g56.9g2.4g
Arvot/100g100g350kcal5.1g41g18.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278594