Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 202g694kcal20.6g141.5g2.4g7.1g
Sokeri 3.6g14kcal0g3.6g0g0g
Leivinjauhe 8.9g16kcal0.5g3.4g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 267g71kcal8.8g8.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 107g134kcal11.7g0.3g9.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g2577kcal83.2g314.2g104g14.2g
Valittu annoskoko630g1288kcal41.6g157.1g52g7.1g
Annoskoko puolitettuna315g644kcal20.8g78.6g26g3.6g
Arvot/100g100g205kcal6.6g24.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589