Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali159g34kcal1.9g5.4g0.3g3.3g
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g125g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0.1g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g19g66kcal1.1g14.3g0.3g0.4g
Siirappi 7.5g23kcal0g5.6g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 100g228kcal19g0g17g0g
Sipuli (kuorittu)33g8.8kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g125g41kcal4.1g6.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.5g6.3kcal0.3g0g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g931kcal61.2g72g43.4g10.4g
Valittu annoskoko630g466kcal30.6g36g21.7g5.2g
Annoskoko puolitettuna315g233kcal15.3g18g10.9g2.6g
Arvot/100g100g74kcal4.9g5.7g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727