Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 90g654kcal1.1g0.4g73.3g0g
Sokeri 123g498kcal0g122.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 119g170kcal14.9g0.4g12.2g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g130g442kcal3.2g107.8g0.6g2.6g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g3.6g0.4kcal0.1g0g0g3.1g
Leivinjauhe 7.2g13kcal0.4g2.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.8g23kcal0g5.7g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 7.2g1.9kcal0.2g0.2g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g144g447kcal8.5g21.6g36.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g4499kcal56.8g522.8g244.4g11.4g
Valittu annoskoko630g2249kcal28.4g261.4g122.2g5.7g
Annoskoko puolitettuna315g1125kcal14.2g130.7g61.1g2.9g
Arvot/100g100g357kcal4.5g41.5g19.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422047