Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 298g177kcal29.2g8.9g1.2g0g
Sokeri 51g206kcal0g50.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai77g271kcal9.3g55g1.6g2.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g5.9g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 197g280kcal24.6g0.6g20.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g1915kcal126.2g242g45.8g4.6g
Valittu annoskoko630g957kcal63.1g121g22.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna315g479kcal31.6g60.5g11.5g1.2g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104