Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g28g94kcal5.8g0g7.7g0g
Sipuli 42g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g150g165kcal34.4g0g2.2g0g
Punajuuri 54g21kcal0.5g3.7g0.1g1.4g
Paprika punainen 15g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Parsakaali brokkoli 62g22kcal2.8g1.2g0.2g1.5g
Katkarapu 75g51kcal10.8g0g0.8g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g2.7g7.7kcal0.5g0.1g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka50g175kcal3.8g39.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g1149kcal118.4g94.2g29.2g7.8g
Valittu annoskoko630g574kcal59.2g47.1g14.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna315g287kcal29.6g23.6g7.3g2g
Arvot/100g100g91kcal9.4g7.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446790