Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 197g713kcal16g155.5g1.1g3.3g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 197g330kcal54.6g0g12.2g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Voi, normaalisuolainen (Valio)5.6g41kcal0g0g4.5g0g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Valkoviini kuiva 56g39kcal0.2g0.3g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g23g88kcal7.4g0g6.4g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)8.4g22kcal1.1g1g1.5g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g70g87kcal2.1g18g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g2774kcal164.6g356g63g8.8g
Valittu annoskoko630g1387kcal82.3g178g31.5g4.4g
Annoskoko puolitettuna315g694kcal41.2g89g15.8g2.2g
Arvot/100g100g220kcal13.1g28.3g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464680