Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)99g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Pekoni rasvainen 53g197kcal6.3g0g19.4g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton163g359kcal18.3g4.1g31g0.2g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 315g173kcal5g41.3g0.5g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g1512kcal61.8g100.4g102.2g9.2g
Valittu annoskoko630g756kcal30.9g50.2g51.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna315g378kcal15.5g25.1g25.6g2.3g
Arvot/100g100g120kcal4.9g8g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218