Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka150g570kcal34.5g0g45g0g
Cashewpähkinä 60g345kcal12g11.3g27.8g2.1g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 150g111kcal1.1g23.2g0.6g1.6g
Fariinisokeri30g122kcal0g30g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos30g216kcal0.1g0.1g24g0g
Päärynä kuorittu 150g65kcal0.5g12g0.1g5.8g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka60g6kcal0.7g0.5g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g2869kcal97.8g154.2g195.2g20.2g
Valittu annoskoko630g1435kcal48.9g77.1g97.6g10.1g
Annoskoko puolitettuna315g717kcal24.5g38.6g48.8g5.1g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12.2g15.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597