Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl40g136kcal5.6g22.4g2.7g4.4g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 22g197kcal0g0g22.3g0g
Maitojauhe rasvaton 8.3g30kcal2.7g4.4g0.1g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 3.3g5.8kcal0.2g1.3g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)93g177kcal23.3g0g9.3g0g
Tomaattimurska 133g39kcal0.7g7.1g0.3g2.5g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g23g23kcal0.9g4.7g0.1g0g
Kananmuna, keitetty 73g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa67g200kcal15.3g0g15.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g2271kcal129g171.2g116.8g18.4g
Valittu annoskoko630g1135kcal64.5g85.6g58.4g9.2g
Annoskoko puolitettuna315g568kcal32.3g42.8g29.2g4.6g
Arvot/100g100g180kcal10.2g13.6g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90253