Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.2g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)50g28kcal9.5g2g2g0.3g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 50g150kcal9g0.6g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1261g538kcal41.6g38.2g32.8g13.8g
Valittu annoskoko631g269kcal20.8g19.1g16.4g6.9g
Annoskoko puolitettuna315g135kcal10.4g9.6g8.2g3.5g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316536