Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g3600g6120kcal684g0g360g0g
Sipuli (kuorittu)540g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Torino tumma proteiinipasta plus450g1530kcal103.5g238.5g16.7g27g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g1665g383kcal23.3g56.6g6.7g0g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12600g16455kcal1642.8g656.6g769.6g74.2g
Valittu annoskoko6300g8227kcal821.4g328.3g384.8g37.1g
Annoskoko puolitettuna3150g4114kcal410.7g164.2g192.4g18.6g
Arvot/100g100g131kcal13g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426