Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 4510g6482kcal721.6g0g401.4g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g902g992kcal20.7g28g90.2g0g
Tilli, tuore 217g65kcal8g1.9g1.7g4.5g
Aurajuusto541g1840kcal108.2g0g157g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl116g163kcal5.4g10.6g11g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g14g25kcal1.2g4.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12600g19133kcal1730.2g90.2g1322.8g9g
Valittu annoskoko6300g9566kcal865.1g45.1g661.4g4.5g
Annoskoko puolitettuna3150g4783kcal432.6g22.6g330.7g2.3g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229022