Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile3600g4788kcal684g25.2g216g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g1890g5292kcal340.2g9.5g434.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g810g2268kcal153.9g0g178.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12600g24696kcal2356.2g69.4g1657.8g0g
Valittu annoskoko6300g12348kcal1178.1g34.7g828.9g0g
Annoskoko puolitettuna3150g6174kcal589.1g17.4g414.5g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.6g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269731