Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore700g70kcal7.7g5.6g1.4g7g
Kirsikkatomaatti, 50g747g149kcal4.5g28.4g2.2g0g
Kurkku 560g61kcal3.1g7.8g0.6g3.9g
Sipuli 513g155kcal6.4g24.6g1g8.7g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)1073g1932kcal246.9g0g85.9g0g
Kananmuna, keitetty 1540g2197kcal192.5g4.6g157.8g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g1167g2917kcal210g17.5g221.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12600g14963kcal1342.2g177g941.2g39.2g
Valittu annoskoko6300g7481kcal671.1g88.5g470.6g19.6g
Annoskoko puolitettuna3150g3741kcal335.6g44.3g235.3g9.8g
Arvot/100g100g119kcal10.7g1.4g7.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271804