Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 84g743kcal0g0g84g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Paprika, punainen150g39kcal1.3g6.9g0.6g3g
Oregano, kuivattu 3g9kcal0.3g0.6g0.3g1.3g
Basilika, kuivattu 3g7.6kcal0.4g0.6g0.1g1.2g
Timjami 3g8.5kcal0.3g0.8g0.2g1.1g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g2400g480kcal31.2g72g4.8g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1500g375kcal19.5g63g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g600g1812kcal114g1.2g150g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g600g960kcal12.6g22.8g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12600g9212kcal372.2g401g667.8g27.6g
Valittu annoskoko6300g4606kcal186.1g200.5g333.9g13.8g
Annoskoko puolitettuna3150g2303kcal93.1g100.3g167g6.9g
Arvot/100g100g73kcal3g3.2g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=362950