Välimeren pastaa

Välimerenpastaa

n. 200 g kuorittuja katkarapuja
100 g pakastesimpukoita
400 g pakasteseitä kuutioituna
1 sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 varsisellerin vartta suikaleina
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1 tl timjamia
1 dl kermaviiliä tai kermaa
joukkoon silputtua minttua tai basilikaa
öljyä paistamiseen + pastaa n. 300 g Valuta ravut ja simpukat siivilässä.

Hienonna sipuli ja valkosipuli, suikaloi varsisellerin varret.

Kuumenna öljyä pannussa, freesaa sipuleita ja selleriä pannussa.

Lisää pannulle kalapalat ja kypsennä.

Lisää joukkoon tomaattimurska, mausteet, kermaviili tai kerma, keitä kymmenisen minuuttia.

Lisää joukkoon simpukat ja ravut, jätä muutamia koristeeksi.

Lisää myös silputtua lempiyrttiäsi.

Nosta valmiin kastikkeen päälle muutamia rapuja ja simpukoita.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu400g284kcal57.6g2.8g4.4g0g
Sinisimpukka vedessä 400g356kcal62.5g7.6g8g0g
Pakastesei (Faroe), annos 100g1600g1280kcal304g0g16g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1600g400kcal16g88g0g22.4g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Ruokakerma ingman 5%800g680kcal28g48g40g0g
Torino tumma proteiinipasta plus1000g3400kcal230g530g37g60g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12600g14135kcal1411g1400.4g332.8g179.6g
Valittu annoskoko6300g7067kcal705.5g700.2g166.4g89.8g
Annoskoko puolitettuna3150g3534kcal352.8g350.1g83.2g44.9g
Arvot/100g100g112kcal11.2g11.1g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90157