Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1600g289kcal9g40g6.4g11.2g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 160g549kcal16.3g112g1.9g5.6g
Parmesan formaggio da pasta160g731kcal64g0g52.8g0g
Basilika, tuore 32g8.7kcal1g0.3g0.3g0.5g
Oregano, kuivattu 16g49kcal1.8g3.5g1.6g6.8g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla1600g864kcal24g110.4g36.8g16g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Paprika vihreä 640g136kcal6g16g1.9g12.2g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss800g2480kcal192g6.4g184g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12608g13030kcal862g633g754.4g126.6g
Valittu annoskoko6304g6515kcal431g316.5g377.2g63.3g
Annoskoko puolitettuna3152g3257kcal215.5g158.3g188.6g31.7g
Arvot/100g100g103kcal6.8g5g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235318