Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 960g3294kcal97.8g672g11.5g33.6g
Voi 400g2902kcal4.8g1.6g325.2g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Kaurahiutale 320g1197kcal46.4g182.4g23.4g32g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light600g1452kcal162g15.6g82.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1000g560kcal85g50g2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2240g455kcal13.4g85.1g6.7g31.4g
Basilika, kuivattu 240g611kcal34.6g49.1g9.6g97.2g
Ruokaöljy keskiarvo 80g707kcal0g0g79.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12608g22495kcal892.2g2141.8g1081g388.8g
Valittu annoskoko6304g11248kcal446.1g1070.9g540.5g194.4g
Annoskoko puolitettuna3152g5624kcal223.1g535.5g270.3g97.2g
Arvot/100g100g178kcal7.1g17g8.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255722