Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2160g456kcal25.9g73.4g4.3g45.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g312g87kcal1.9g18.6g0.6g7.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1920g4369kcal364.8g0g326.4g0g
Sipuli 720g218kcal9g34.6g1.4g12.2g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12624g10259kcal803.2g253.2g665.4g130.8g
Valittu annoskoko6312g5130kcal401.6g126.6g332.7g65.4g
Annoskoko puolitettuna3156g2565kcal200.8g63.3g166.4g32.7g
Arvot/100g100g81kcal6.4g2g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139704