Noppapaistos

Aloita työskentely perunoiden kuorimisella ja kuutioimisella.

Tee samoin myös sipulille.

Siirry sitten lihan paloitteluun.

Sisäfilee tulisi leikata parin sentin kuutioiksi ja pekoni hieman pienemmiksi paloiksi.

Kuumenna pannu erittäin kuumaksi ja paista lihapalat siinä nopeasti.

Nosta lihat sivuun ja mausta sinapilla ,suolalla ja pippurilla.

Siirrä seuraavaksi pekonikuutiot pannulle, sitten sipulit ja perunat.

Käytä lisä rasvana voita tai öljyä ettei ota pannuun kiinni.

Kun kuutiot alkavat ruskistua, mausta ne ja lisää kerma.

Anna hautua kunnes perunat ovat kypsiä ja kerma lähes haihtunut, lisää silloin mukaan sisäfilee kuutiot.

Anna hautua hetki.

Ohje kopiotu netistä--> Siirry sivulle!;

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Onni99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2236g1702kcal42g346.6g4.5g22.4g
Sipuli (kuorittu)570g154kcal7.4g27.4g1.1g9.7g
Porsaanfilee, ulko/sisäfilee,ra% 4,51738g2183kcal364.9g0g78.2g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 402g910kcal64.4g2g72.4g0g
Kasvisliemikuutio 45g137kcal4.3g6.1g10.6g0.7g
Ruokakerma 5%, Into, vähälaktoosinen (Ingman)1201g1021kcal42g72g60g0g
Sinappi 120g158kcal5.3g16.9g7.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12624g12528kcal1060.6g942g468g69.6g
Valittu annoskoko6312g6264kcal530.3g471g234g34.8g
Annoskoko puolitettuna3156g3132kcal265.2g235.5g117g17.4g
Arvot/100g100g99kcal8.4g7.5g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173882