Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%959g1631kcal191.9g0g95.9g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Valkokaali keräkaali 2398g666kcal28.5g97.4g4.8g50.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g240g67kcal1.4g14.3g0.5g6g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)26g74kcal2.5g4.7g5g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow31g81kcal3.1g3.1g6.2g0.5g
Valkosipuli 19g21kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Vesi2398g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12624g5209kcal464g268.2g226g123g
Valittu annoskoko6312g2605kcal232g134.1g113g61.5g
Annoskoko puolitettuna3156g1302kcal116g67.1g56.5g30.8g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192648