Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1440g3189kcal252g0g244.8g0g
Oliiviöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Kesäkurpitsa zucchini 540g98kcal3g13.5g2.2g3.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g900g183kcal5.4g34.2g2.7g12.6g
Sipuli (kuorittu)612g165kcal8g29.4g1.2g10.4g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1800g540kcal18g108g3.6g18g
Spagetti, Barilla792g2772kcal95g571.8g11.9g23.8g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.7g0.4g1.5g
Tomaattisalsa 108g27kcal1g3.9g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12636g15058kcal776.2g1545g642.2g143.4g
Valittu annoskoko6318g7529kcal388.1g772.5g321.1g71.7g
Annoskoko puolitettuna3159g3764kcal194.1g386.3g160.6g35.9g
Arvot/100g100g119kcal6.1g12.2g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81704