Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)215g343kcal40.8g0g19.3g0g
Punajuuri 143g55kcal1.4g9.9g0.3g3.6g
Kaali, valkokaali57g12kcal0.7g1.9g0.1g1.2g
Pavut,ruskeat suolaliemess49g49kcal3.5g7.3g0.6g10.5g
Peruna, keskikokoinen 60g86g52kcal1.3g11.2g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g4.3g39kcal0g0g4.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g36g7.3kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Chili paprika punainen1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1264g1136kcal96.6g68g49.6g35g
Valittu annoskoko632g568kcal48.3g34g24.8g17.5g
Annoskoko puolitettuna316g284kcal24.2g17g12.4g8.8g
Arvot/100g100g90kcal7.6g5.4g3.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96259