Feta-punasipulipiirakka

Täyte:
4-5 punasipulia
2 rkl Pirkka salaattijuustotölkin öljymarinadia
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
1 tlk (375g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
2 dl kevytkermaa
2 kananmunaa

Painele valmistaikina viodellun vuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille.

Leikkaa kuoritut sipulit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

Kuullota viipaleet salaattijuustotölkin öljymarinadissa.

Mausta sipulit hunajalla, basilikalla ja suolalla.

Jäähdytä seosta hieman.

Valuta salaattijuusto hyvin.

Levitä sipulista noin puolet piirakkapohjalle ja päälle juustokuutiot.

Levitä päälle vielä loput sipulit.

Sekoita kananmunat kermaan ja kaada vuokaan
Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Katjuska80

Zihu sanoi...

Löytypä mun makuun uutuus. .jos vaihtas kerman kemaviiliin, kevenis vähän

torstai 03.04.2008 klo 08:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka piirakkataikinalevyt 2kpl (a 200g) (Pirkka), annos 400g133g493kcal7.9g46.6g30.6g2.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g266g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g125g337kcal22.5g2.5g26.2g0g
Hunaja 6.7g22kcal0g5.4g0g0g
Basilika, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma67g80kcal2.1g3g6.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 33g42kcal3.7g0.1g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1264g2092kcal79.4g141g134g14.8g
Valittu annoskoko632g1046kcal39.7g70.5g67g7.4g
Annoskoko puolitettuna316g523kcal19.9g35.3g33.5g3.7g
Arvot/100g100g166kcal6.3g11.2g10.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56158