Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 44g145kcal4.7g26.9g1g4.4g
Vehnäjauho, sunnuntai131g458kcal15.7g92.9g2.7g3.9g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)81g298kcal11.3g44.3g6.4g8.9g
Leivinjauhe 8.1g14kcal0.4g3g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 68g278kcal0g68.4g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g193g162kcal2.1g35.4g0.8g3.5g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g81g596kcal0g0g66g0g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1264g3902kcal68.4g541.8g153.8g41.4g
Valittu annoskoko632g1951kcal34.2g270.9g76.9g20.7g
Annoskoko puolitettuna316g976kcal17.1g135.5g38.5g10.4g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.9g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099