Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)301g96kcal9g14.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g451kcal0g0g50.2g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g151g504kcal24.4g75.2g11.4g20.5g
Ruisjauho kokojyväjauho 110g335kcal9.7g61.1g2.1g15.3g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 16g53kcal4.7g1.1g3.3g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1264g2880kcal95.6g303g134g81.6g
Valittu annoskoko632g1440kcal47.8g151.5g67g40.8g
Annoskoko puolitettuna316g720kcal23.9g75.8g33.5g20.4g
Arvot/100g100g228kcal7.6g24g10.6g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152528