Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 113g15kcal1.8g0.5g0.3g1.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu5.6g5.9kcal0.4g0.9g0g0.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl7.6g68kcal0g0g7.6g0g
Kikherne säilötty Bonduelle225g293kcal14.6g45g6.8g11.3g
Broileri, rintafilee, nahaton 169g181kcal39g0g2.5g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g113g429kcal9.9g80.5g1.5g7.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1265g1983kcal131.4g253.8g37.4g40g
Valittu annoskoko632g992kcal65.7g126.9g18.7g20g
Annoskoko puolitettuna316g496kcal32.9g63.5g9.4g10g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120202