Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus200g140kcal32g0g0.6g0g
Paprika, punainen13g3.2kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Paprika keltainen 43g13kcal0.4g2.2g0.1g0.8g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g25g70kcal4.7g0g5.5g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 25g12kcal0.5g1.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1264g515kcal77.2g16.6g12.8g5.8g
Valittu annoskoko632g258kcal38.6g8.3g6.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna316g129kcal19.3g4.2g3.2g1.5g
Arvot/100g100g41kcal6.1g1.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154612