Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)90g315kcal11.5g62.7g1.7g2.9g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemijauhe/tiiviste 6.8g20kcal0.7g1g1.4g0g
Hirvenliha 61g68kcal12.8g0g1.8g0g
Vesi338g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g19kcal1.7g0g1.4g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 113g51kcal3.4g5.4g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1265g954kcal60.4g139.2g16g6.2g
Valittu annoskoko632g477kcal30.2g69.6g8g3.1g
Annoskoko puolitettuna316g239kcal15.1g34.8g4g1.6g
Arvot/100g100g75kcal4.8g11g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77639