Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 157g38kcal2.8g3.4g0.5g3.6g
Parsakaali brokkoli 157g55kcal7.2g3.1g0.5g3.9g
Broilerisuikale, keskiarvo 125g152kcal26.6g0g5g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%78g102kcal2.3g1.6g10.2g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 63g207kcal1.3g1.9g21.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Juustoraaste emmental punaleima47g183kcal13.6g0g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1265g1584kcal107.6g20g117g15.2g
Valittu annoskoko633g792kcal53.8g10g58.5g7.6g
Annoskoko puolitettuna316g396kcal26.9g5g29.3g3.8g
Arvot/100g100g125kcal8.5g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130937