Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 50g187kcal11.2g0g16g0g
Pekoni, Euroshopper30g84kcal4.8g0.3g7.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 376g832kcal65.7g0g63.8g0g
Kananmuna kuoreton 52g74kcal6.5g0.2g5.3g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 63g244kcal1.3g1.4g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1265g2875kcal180.6g9.8g237.4g2.2g
Valittu annoskoko633g1438kcal90.3g4.9g118.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna316g719kcal45.2g2.5g59.4g0.6g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809