Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g455g3318kcal4.5g4.5g363.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1662g5702kcal169.3g1163.2g19.9g58.2g
Sokeri 1449g5880kcal0g1447.2g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu57g45kcal1g10.1g0.5g1.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g57g207kcal2g45.2g2g0g
Neilikka, annos 4g28g103kcal1g22.6g1g0g
Leivinjauhe 57g100kcal3g21.5g0g0.3g
Puolukkasurvos sokeroimaton 852g331kcal3.7g57.9g4.3g22.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1704g562kcal56.2g83.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12640g32495kcal481.4g5711.4g782.6g163.6g
Valittu annoskoko6320g16248kcal240.7g2855.7g391.3g81.8g
Annoskoko puolitettuna3160g8124kcal120.4g1427.9g195.7g40.9g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=247154