Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g4800g8400kcal912g0g528g0g
Sipuli 600g182kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Lanttu 400g115kcal4g18.4g1.2g7.2g
Porkkana 480g157kcal3g26.7g1g12.2g
Maustepippuri, annos 1g20g0.6kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12640g17709kcal1853g147.8g1063.2g59.2g
Valittu annoskoko6320g8854kcal926.5g73.9g531.6g29.6g
Annoskoko puolitettuna3160g4427kcal463.3g37g265.8g14.8g
Arvot/100g100g140kcal14.7g1.2g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392718