Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala2169g5553kcal201.7g997.8g34.7g216.9g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio991g2874kcal336.9g0g168.4g0g
Tonnikala vedessä 1500g1566kcal336.5g0g22.5g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1071g857kcal139.3g21.4g21.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 589g740kcal64.8g1.5g53.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12640g23178kcal2158.4g2041.4g600.2g433.8g
Valittu annoskoko6320g11589kcal1079.2g1020.7g300.1g216.9g
Annoskoko puolitettuna3160g5795kcal539.6g510.4g150.1g108.5g
Arvot/100g100g183kcal17.1g16.2g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=49375